miercuri, 28 octombrie 2015

Coliere handmade

 Micile improvizaíi pot fi foarte arătoase, dacă se foloseşte materiale plăcute şi culori. Chiar dacă nu sunt făcute de curând, colierele din imgini sunt acea pată care bindispune. Mare parte din ele sunt dăruite prietenilor sau realizate pe comandă. Ocazional, apropiaţii îmi cer să pun mintea la contribuţie şi să realizez ceva. Am fost destul de ocupată cu alte proiecte pe care le administrez, iar partea aceasta, latura ascunsă, a fost încadrată într-un plan secundar. Oricât de mult ne dorim, nu avem timp pentru toate şi de foarte multe ori, trebuie să ne facem o listă cu priorităţi şi să reanalizăm ce ne place, ce ne dorim, ce ne reprezintă.
După cum ştiţi şi voi, orice ai face implică o investiţie cât de mică, timp destul de mult, dar şi plăcere pentru a face cele mai bune alegeri, doar aşa puteţi simţi ce este potrivit pentru cei din jur.

 Colier realizat din fire mouline, lanţ din metal şi răbdare de fier pentru a scoate împletitura potrivită.
 Din mai multe obiecte, am aplicat pe modelul din dantelă mărgele, trandafiri din organza. Acum se află în colecţia unei tinere doamne cu gusturi diversificate.

Colierul din firele acestea pufoase a rămas în colecţia personală. În general eu sunt ultima persoană care are în posesie ceva handmade, dar de data aceasta a fost o excepţie. Îl port cu drag în zilele răcoroase pentru că se şează foarte bine pe gât şi produce căldură.
 Am simţit că patriotismul trebuie să ajungă şi în colecţia mea, drept dovadă că am simţit nevoia să combin acele fundiţe şi să le pun alăturate. Acum mă gândesc că este cazul să îl transform şi să adaug altceva peste el.

Sunt foarte simpatice aceste culori. Am văzut modelul la altcineva şi mi-am propus să îl încerc. Acum trebui să regândesc totul şi să improvizez altceva pentru că am pe stoc destule bucăţi de şnur. Oricâte coliere aș face, genul acesta cu cipsuri colorate dă cel mai bine. Ador să le admir și să mă mândresc cu ele. Cu siguranță pe viitor voi mai aborda tehnica. Mărgețulele sunt cusute pe un material din catifea. Contrastul se vede foarte bine și sper ca posesoarea să fie la fel de încântată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu