marți, 29 mai 2012

Copaci colorati din sarma cu margele de nisip

 Buna tuturor. Va prezint ultimul copacel realizat. L-am daruit unui suporter al echipei Steaua. Stiam ce culori ii plac clientului si a iesit ceea ce vedeti mai jos. Pentru a intelege mai bine am sa scriu cateva detalii despre el : pomisor realizat din margele de nisip de 4 mm (flori si frunze), chipsuri de unakit (piatra semipretioasa, detalii mai jos), margele colorate de aprox. 8 mm. Sarma folosita este cupru, iar suportul este din sticla pictata. Sper sa va placa

* Unakitul este o piatra semipretioasa cu incluziuni de roz/rosu si verde.
   Unakitul se considera o piatra care unifica aspectele emotionale, spirituale si mentale ale sinelui, ceea ce o fac foarte benefica pentru persoanele care isi doresc o existenta plina si completa. 
  • ne ajuta sa traim in prezent si sa ne detasam de trecut
  • ne ajuta sa depasim blocajele mentale si emotionale care ne-ar putea sta in calea progresului.
  • in plan fizic, unakitul este o piatra care intareste sanatatea inimii si de asemenea asigura buna functionare a sistemului reproducator.

luni, 7 mai 2012

Noutati de mai..copaci din sarma si margele



  
Buna tuturor,celor care cititi sau veti citi aceste randuri. M-am gandit ca ar fi cazul sa va arat la ceea ce am lucrat in ultimele zile. Ma tot chinuia talentul sa finalizez ceva si am tot amanat, dar acum pot si eu posta ultimile lucrari. Acesti pomisori i-am creat la solicitarea unui vechi client, si-a dorit ceva mai special (asemanator cu ceea ce cumparare ultima data ...cu putine culori). Sunt realizati din margele de nisip de 2 si 4 mm, iar florile, margelutele si frunzele sunt din acril. Sarma este din cupru de 0,4 si 0,6 mm. Suportul este din sticla, iar pentru stabilitate, asa cum v-am obisnuit am folosit ipsos. Pentru un aspect placut am dat pe ipsos cu un lac transparent.
Numai bine va doresc, spor in toate. Pupici